Nå, Min kære partner er i Brisbane denne uge og sidste uge, og det var en god anledning til at komme ud af Goondiwindi og se lidt mere af det skønne Australien.
Her i weekenden, d. 15.-18. Marts har jeg været på kysten med min dejlige kæreste. Weekenden startede med 5 keedelig timer i bussen fra Goondiwindi til Brisbane. Lørdag var vi en tur i Byron Bay hvor vi så fyrtårnet og nød udsigten fra Australiens østligste punkt. Vi var også ude og bade, stranden var fantstisk og vandet var dejlgit varmt!
Vi sluttede dagen af med god mad og vin på Brusnwick Hotel i Brunswick Heads.
Søndag var vi ude og shoppe nyt badetøj i Tweed Heads, og det skulle selvfølgelig også indvies på den skønne strand!
Bagefter badeturen kørte vi mod Gold Coast Hinterlands hvor vi så et vandfald som er kaldt The Natural Bridge. Vandet går i gennem et hul i loftet af hulen og har derved dannet noget der ligner en bro. Meget flot natur :)
Berry and Honey Clafouti
Ingredienser:
- 150g mild gede ost, ved rum temperatur (flødeost kan også bruges)
- 1,5dl brun farin
- 4 store æg
- ,75 dl honning
- 1 vanilie stang, delt
- 1,5dl mel
- 500g blandede bær.
- kanel-flormelis
Put gedeosten og brun farin i en mellem størrelse skål og pisk intil blandingen er jævn.
tilføj æg, en af gangen, rør æggene helt ud før det næste tilsættes.
Pisk mel, vanilie og honning i.
for en kageform ca. 25cm i diameter og hæld dejen i.
Aranger bærene i dejen.
Bag indtil toppen er gylden, ca. 15-20 minutter
Lad kagen køle af før den serveres, served med kanelsukker og vanilieis.

Nam nam, ser det godt ud eller hvad!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar