lørdag den 23. marts 2013

Sol og efterår...

Hvor tit støder man lige på den overskrift? pt. virker det som om vinteren hænger godt fast hjemme i Danmark og ikke er villig til at slippe sit tag. Jeg har på fornemmelsen at der ikke bliver så meget rigtig sommer derhjemme i år.

Nå, Min kære partner er i Brisbane denne uge og sidste uge, og det var en god anledning til at komme ud af Goondiwindi og se lidt mere af det skønne Australien.
Her i weekenden, d. 15.-18. Marts har jeg været på kysten med min dejlige kæreste. Weekenden startede med 5 keedelig timer i bussen fra Goondiwindi til Brisbane. Lørdag var vi en tur i Byron Bay hvor vi så fyrtårnet og nød udsigten fra Australiens østligste punkt. Vi var også ude og bade, stranden var fantstisk og vandet var dejlgit varmt!
Vi sluttede dagen af med god mad og vin på Brusnwick Hotel i Brunswick Heads.
 Søndag var vi ude og shoppe nyt badetøj i Tweed Heads, og det skulle selvfølgelig også indvies på den skønne strand!
Bagefter badeturen kørte vi mod Gold Coast Hinterlands hvor vi så et vandfald som er kaldt The Natural Bridge. Vandet går i gennem et hul i loftet af hulen og har derved dannet noget der ligner en bro. Meget flot natur :)
 
Jeg har lige set et madprogram kaldt Good Chef Bad Chef hvor de lavede denne her fantastiske dessert. Den så simpelthen så god ud at jeg tænkte jeg ville dele den med jer :)

Berry and Honey Clafouti
Ingredienser:
  • 150g mild gede ost, ved rum temperatur (flødeost kan også bruges)
  • 1,5dl brun farin
  • 4 store æg
  • ,75 dl honning
  • 1 vanilie stang, delt
  • 1,5dl mel
  • 500g blandede bær.
  • kanel-flormelis
Forvarm ovnen til 175°C.
Put gedeosten og brun farin i en mellem størrelse skål og pisk intil blandingen er jævn.
tilføj æg, en af gangen, rør æggene helt ud før det næste tilsættes.
Pisk mel, vanilie og honning i.
for en kageform ca. 25cm i diameter og hæld dejen i.
Aranger bærene i dejen.
Bag indtil toppen er gylden, ca. 15-20 minutter
Lad kagen køle af før den serveres, served med kanelsukker og vanilieis.

Strawberry & Honey Clafouti
 Nam nam, ser det godt ud eller hvad!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar